Over Ons

Tuinbouwmachines Van de Vyver Gert is sinds 1996 gekend in de land- en tuinbouwmachines.

ruim aanbod aan merken en producten

Onze leveranciers

Je kan bij ons terecht voor alle tuinbouwmachines van onderstaande merken.  Wij geven U graag tips en advies bij ons ruim assortiment.

ons verhaal

Hoe is ONS
BEDRIJF ONTSTAAN

In 1996 ben ik begonnen in de zaak van mijn ouders. Zij hadden een bedrijf in landbouwmachines. Ik ben stillaan als hobby begonnen met de verkoop van kleine grasmaaiers. Na verloop van tijd en het succes ook, is deze hobby uitgegroeid tot een zaak in verkoop, onderhoud en herstel van tuinbouwmachines.

Vroeger waren het enkel de loopmaaiers, maar nu hebben we een divers gamma aan loopmaaiers, zitmaaiers, robots en allerlei tuinmateriaal om uw tuin goed te onderhouden. Zowel particulieren, professionals als openbare besturen zijn vaste klant bij ons. Wij geven U graag tips en advies bij ons ruim assortiment.

Het onderhoud en herstellingen gebeuren in onze werkplaats. Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze toonzaal en maak kennis met ons uitgebreid gamma. Wij bieden U vakkundig advies en service na verkoop. Wij danken onze klanten voor het jarenlange vertrouwen en hopen U binnenkort te verwelkomen in onze zaak..

onze nieuwsbrief

schrijf je in en we houden je op de hoogte
van al onze nieuwigheden en promoties !